Видеа

Начало Видеа
Хомеопатията – една жива реалност
Защо вирусът се казва корона?
Каква е Тайната на водата?

За водата и влиянието на техногенните излъчвания върху здравето – Иван Тодоров

СРЕЩА – СЕМИНАР С ИВАН ТОДОРОВ И МИРЕЛА РАЯ / МЕДИТАЦИЯ С ЕЗИК НА ДУШАТА 26.07.2019, София
Здравейте приятели,
На 22.03.2020, Световния ден на Водата, на онлайн среща между Иван Тодоров – учен, радиестезист, лечител и изследовател на паметта на водата http://radiestezia.com/, Мирела Рая – канал, проводник на Езика на Душата https://www.facebook.com/groups/50284… и Елица Димова http://elitsa-dimova-rozeta.com/ – историк, журналист, доктор по политически науки, ни бе даден РИТУАЛ за освещаване на вода чрез молитви.
Първата молитва е известната на всички Отче наш, втората – произнесена на Езика на Душата от Мирела Рая и третата – молитва – Обръщение към Водата на Иван Тодоров.
Ритуалът е съвсем прост. Налейте си питейна вода в стъклена кана или стъклена бутилка с широко гърло. Поставете ги на маса или поставка пред вас. Поставете лявата си ръка с отворена надолу длан над водата, а дясната, с отворена длан, вдигнете нагоре към Небесата. Кажете спокойно и с вяра първо молитвата Отче наш:

Отче наш, Който си на небесата!
Да се свети Твоето име,
да дойде Твоето Царство,
да бъде Твоята воля,
както на небето, тъй и на земята;
насъщния ни хляб дай ни днес,
и прости нам дълговете ни,
както и ние прощаваме на нашите длъжници,
и не въведи нас в изкушение,
но избави ни от лукавия;
защото Твое е царството,
и силата, и славата вовеки.
Амин.

След това пуснете записа с останалите две молитви да прозвучи в близост до водата.
Накрая направете с дясната ръка равностранен кръстен знак над водата, поставате ръцете си с отворени длани от двете страни на съда с вода и ги задръжте така 1 – 2 минути. Така заредена водата ще ви помогне да блокирате развитието на патогени във вашия организъм и да укрепите защитните му сили.
При научен експеримент с участието на 3000 души в Русия чрез спектрален анализ неотдавна беше потвърдено, че освещаването на вода с молитвата Отче наш и кръстен знак, когато е извършено с вяра, усилва светимостта на водата до ултравиолетовия спектър на светлината. А както всички знаем, ултравиолетовите лъчи унищожават бактериите и вирусите.
Снимката, която виждате, е заснета с микроскоп и показва позитивната промяна в структурата на вода, осветена чрез посочените молитви.

Снимката, която виждате, е заснета с микроскоп и показва позитивната промяна в структурата на вода, осветена чрез посочените молитви.

Как да си Заредиш Вода с Език на Душата

44 секунди Медитация за Изцеление с Език на Душата. Може да си зареждате многократно Вода с това кратко послание с Език на Душата. Снимките, които виждате в клипа са направени под микроскоп на заредена Вода чрез същото послание.
Изследването на Водата извърши ученият Иван Тодоров.
Посланието чрез Езика на Душата предаде Мирела Рая.

Без формат – Херметизъм в нашето време

Без формат- Човекът като магнит

Един от вселенските принципи гласи, че всичко в нашия свят се подчинява на принципа на магнетизма. Човекът е самоходен магнит, с проявен поляритет плюс и минус. Магнетизмът се проявява навсякъде във взаимодействието на човека с околния свят.

ЛЪЖИ ПОД МИКРОСКОП | с Иван Тодоров
Електромагнитния стрес край нас
Защита на пространства за живот и работа
META-Health – мост към енергийното здраве на дома