ПИРАМИДИТЕ В ПОМОЩ НА ЧОВЕКА

ГЛАВНА СТРАНИЦА

№ 21 е умалено копие на Хеопсовата пирамида в Гиза. Това е телурична (земна) пирамида. Предназначена е за почистване на хранителни продукти от нитрати, радиация и други вредни вълни.
Тя може да ви помогне да възстановите лечебната стойност на лекарства и билки с близък до изтичане срок на годност.

За почистване на хранителни продукти с тегло около 2 килограма поставете пирамидата върху тях минимум за 7 - 8 часа. Препоръчвам да подлагате на тази процедура преди всичко плодовете и зеленчуците, които ще консумирате сурови, но може да почистите и тези, които ще готвите. Лекарства и билки престояват 24 часа под пирамидата за възстановяване и почистване. Ако поставите пирамидата за по-продължително време върху домашната си аптечка, вие ще си гарантирате по-дълготрайно и по-сигурно съхранение на лекарствата в нея. Поставена върху домашния хладилник, пирамидата ще осигури допълнителна защита от разваляне на хранителните продукти дори при минимална степен на охлаждане.

С този модел или с пирамида № 23 мъжете могат да изпробват един отдавна известен ефект на копията на Хеопсовата пирамида. Ножчета за бръснене, поставени в „кралската крипта” върху поставка с височина 1/3 от вътрешната височина на пирамидата (за №21 и №23 1/3 е приблизително равна на 5 см), възвръщат своята острота. Важна подробност за успеха на подобен опит е пирамидата да бъде ориентирана със стените си по четирите посоки на света. Небезизвестният чех Карел Дръбъл е посветил 10 години от живота си, за да патентова този ефект на хеопсовите пирамиди.

Пирамида № 21 може да се използва за профилактични цели при гастрит, колит, язва на стомаха и дванадесетопръстника, панкреатити и други проблеми с храносмилателната система; при общо отслабване на имунната система. Тя се поставя последователно в зоната на слънчевия сплит и зоните на изявената болка по 15 - 20 мин. за всяка точка. Процедурата се повтаря няколко дни поред до отзвучаване на болката и стабилизиране на здравето.

Модели 21 и 23 се използват и за дистанционно въздействие и защита. В случаи, когато дадено заболяване налага продължително приемане на медикаменти или билки, можем да прибегнем до помощта на пирамидата. За целта завийте кичурче от вашата коса в чисто бяла или розова хартия и го загънете така, че да не се разпилява. Отгоре на листчето напишете вашето име и рождената си дата. Поставете след това косата върху поставка с височина 1/3 от вътрешната височина на пирамидата, а върху нея поставете по една таблетка от лекарствата, които вземате по лекарско предписание. Ако пиете билки, добавете 1 чаена лъжичка от сухата дрога, увита в бял лист, върху косата. Поставете отгоре пирамидата и я ориентирайте по четирите географски посоки на света. Така вие ще получите допълнително по вълнов път усилване на ефекта от прилаганото лечение.

Пирамида № 23 е удобна за поставяне над легло или фотьойл за по продължително време при хронични заболявания. Тя е умалено копие 1/1000 на Голямата пирамида в Гиза и е най-универсалната за всякакъв вид експерименти. Държи се отлично както при зонова терапия, когато трябва да се обхванат по-големи площи от тялото, така и при чистене на храни и лекарствени средства.

Пирамида № 8 също е широкоспектърна по своето действие и предназначение. Поради малките ? размери тя е удобна за изграждане на защитни системи срещу вредните излъчвания на подземни течащи води и на геомагнитните мрежи Хартман, Кюри. Поставена върху монитора на персонален компютър или върху домашния телевизор тя елиминира торсионното поле от електромагнитното излъчване на екрана и прави престоя пред тази техника по-поносим и по-малко вреден за човека.

Модел № 8 е подходящ за въздействие при проблеми със сърдечносъдовата система, при понижени защитни функции на организма, при простудни заболявания на горните дихателни пътища и възпаления на ухото. За профилактика на сърдечносъдовата система и предотвратяване на леки сърдечни пристъпи се въздейства последователно в зоните на китката на лявата ръка, слънчевия сплит и гръдната кост (сърдечна чакра) по 10 - 15 минути за всяка отделна точка. При възпаления на горните дихателни пътища, ринити и отслабена имунна система се въздейства последователно в зоните на слънчевия сплит, тимуса, гърлото и „третото око” от 7 до 10 минути за всяка точка. При възпаления на ухото се въздейства локално върху ухото 10 - 15 минути. Ако слагате капки, пирамидата ще усили тяхното действие и ще ускори оздравителния процес.

При обща умора и спадане на жизнения тонус въздействайте последователно на вътрешната страна на лявата длан, слънчевия сплит и вътрешната страна на дясната длан по 7 минути за всяка точка. Повторете същата процедура три пъти за деня и ще почувствате осезаем прилив на жизнени сили.

№ 5 е малка компактна хеопсова пирамида. Служи за защита на малки пространства. Можете да я поставите върху монитора на персонален компютър или телевизор за неутрализиране на вредното им торсионно поле. №5 е идеалната пирамида за защита на леки автомобили. Поставена в предната част на таблото, тя гарантира спокойствие и стабилност на шофьора при преминаване през “проклети места” по пътищата, където поради наличието на силни геопатогенни излъчвания са съсредоточени над 90% от пътните транспортни произшествия.

№ 6 е предназначена за профилактика при проблеми с мъжката пикочо-полова система - простатити, аденом на простата, понижена жизненост и подвижност на сперматозоидите, възпаления на пикочния мехур, цистит и др. Времето за насищане на всяка една зона, върху която въздействаме е 15 - 20 минути.

Освен това пирамида № 6 е високоефективна при изграждане на радиестезични защити в комбинирани геопатогенни зони с наличие на повишена радиация. Единственото неудобство е, че се изисква по-плътно покриване на защитената площ - 8 - 10 пирамиди за 100 кв. метра. Техният размер обаче е достатъчно компактен, за да не се набиват на очи.

При наличие на повишена радиация в действие влиза и пирамидата от ново поколение РАВ. Тя се оказа доста по-мощна и е особено ефективна при необходимост от покриване на големи площи. В споменатите няколко случая на защита на училищни сгради, тя беше основен елемент на конфигурацията. Стойности от порядъка на 0,48 – 0,60 микросиверта след изграждането на защитата се понижават до 0,18 – 0,23 микросиверта.

Пирамида № 7 се използва за хармонизиране на вибрациите в основните енергийни центрове (чакри) на човешкия организъм и при проблеми със ставите (ензимен артрит, артрози и др.) Стимулира процесите на възпроизводство на костен мозък и костна тъкан. За хармонизиране на чакрите се въздейства в следните зони:

за 2 чакра (полова система) - опашката на гръбначния стълб;

3 чакра (отделителна система) - кръстец (срещуположно на пъпа);

4 чакра (сърдечносъдова система) - средата на плешките (срещуположно на гръдната кост);

5 чакра (дихателна система) - основата на врата (7 шиен прешлен);

6 чакра (хипофиза) - междувеждие („трето око”);

7 чакра (нервна система, епифиза) - център на темето .

Върху първа чакра (намираща се в центъра на перинеума, така наречената „врата на живота”) не се въздейства. Времето за насищане на 2, 3, 4 и 5 чакри е 10 - 15 минути. Върху чакри 6 и 7 се въздейства от 3 до 5 минути!

При проблеми със ставите се работи по следната схема - лява тазобедрена става - 10 минути; дясна тазобедрена става - 10 минути и всяка следваща става, при която има проблем - 10, 15 минути. Сеансът завършва с 5 минути синхронизация на 7 чакра.

Новата пирамида за костни проблеми е островърха и позволява да се покриват по-големи части от човешкото тяло. Важно е въздействието с нея да започва от енергийните центрове на костната система – тазобедрените стави, и след това да се въздейства върху другите проблемни зони.

№ 10 се препоръчва при проблеми с панкреас, черен дроб и жлъчка; при функционални отклонения в дейността на полови и млечни жлези; има добър болкоуспокояващ ефект при ставни и костни травми.

При проблеми с панкреаса, черния дроб и жлъчката се прилага следната схема: - зоната, намираща се на три пръста централно над пъпа, зоната на четири пръста вдясно от централната (под ребрата), зоната на четири пръста по-надолу (вдясно от пъпа). Времето за насищане на всяка точка е 10 - 15 мин.

При хормонални смущения на половите и млечните жлези се въздейства в зоните над венериния хълм, на левия и десния яйчник, в долната централна част на лявата и на дясната гърда - по 10 минути за всяка точка.

При болки в ставите и костите се действа локално в зоната на болката - 15 - 20 минути.

Пирамида № 11 се използва при неврози от общ характер, страхови и сърдечни неврози, при нервно и психическо изтощение, при умствена преумора. Въздейства се последователно в следните зони - слънчев сплит и тимус (гръдна кост) по 10 минути, а след това по централната ос - в основата на косата (горната централна част на челото), центъра на темето и центъра на тила от 3 до 5 минути. Не превишавайте времето за въздействие на главата!!!

Пирамида № 15 балансира функциите на жлези с вътрешна секреция и органи в коремната кухина – панкреас, черен дроб, слезка, стомах и др. Поставя се последователно в зоните над пъпа, вдясно и вляво на нивото на пъпа по 15 мин. за всяка точка. Възможно е въздействие два или три пъти на ден в зависимост от дълбочината на проблема. В случаи на диабет въздействието трябва да бъде съпроводено задължително с контрол за нивото на кръвната захар всеки ден.

Очната пирамида бе разработена от колегата ми Кузман Чупаров. С нейна помощ могат да се забавят процесите на стареене на очите, да се направи обратим процесът на образуване на катаркта (пердета) и да се нормализира очното налягане. С тази пирамида се въздейства зоново върху всяко око два пъти на едн по 15 минути в продължение на 21 дни. Ако се налага терапията се повтаря след почивка от 7 дни.

Пирамида №22 многократно ускорява процеса на чистене на хранителни продукти в сравнение с познатите копия на Хеопсовата пирамида. Достатъчно е да поставите такава пирамида върху панерка с плодове или зеленчуци за час – два и ще бъдете сигурни в тяхното пречистване. За подобна процедура преди бяха необходими 7 – 8 часа. При това не само реакцията на махалото е показателна в това отношение. Промяната на вкусовите качества при сравнение на престояли под пирамида продукти и необработени е осезаема. Тестовете с реактив за нитрати например също потвърждават казаното дотук. При лабораторни изследвания в Украйна пирамида № 22 показа отлични резултати – доказано бе, че разгражда повече от 40 вида химически и отровни вещества, натрупващи се в плодовете, зеленчуците и зърнените храни!

Специално внимание заслужава и малката пирамидаВВ, която е предназначена за чистене на човешкото тяло от натрупани в него вредни вълни. Допустимо е едновременното действие с няколко такива пирамиди (3, 5 или 7) по предния и задния среден меридиан или зоново в местата с най-силно изразени отклонения от функциите. Тази терапия е особено полезна, когато човек извършва цялостно почистване на организма от паразити, инфекции и патогенни микроорганизми, при почистване на чревния тракт или на черен дроб и жлъчка. Отделянето на вредните за нас микроорганизми и токсини става осезаемо по-бързо на фона на съхранени добро самочувствие и жизнени сили.

С пирамида №18 могат да се защитят жилища и офиси от сугестивни и кодирани въздействия (магии). Тя така променя вибрационното поле в защитената зона, че не позволява в него да се загнездят” кодираните или изпратените чрез какъвто ? да било носител лошотии”. Неведнъж с тази пирамида съм успявал да върна равновесието на изпаднали в тежко житейско и професионално положение хора.

Често срещан проблем са пристрастията и зависимостите от разрушаващи здравето навици – тютюнопушене, алкохолизъм, наркомании, токсикомании, хазарт. При това в повечето случаи изпадналите в подобни зависимости трудно се решават да потърсят помощ, от което страдат не само те самите, но и техните близки, приятели и колеги. В търсене на решение за подобни случаи стигнахме до създаването на така наречената пирамида на пороците - „ПП”. Тя е предназначена за дистанционно въздействие и под една пирамида може едновременно да се поставят лични свидетели на девет души.

Въздействието на пирамидата ПП е меко и в период от няколко месеца оказва стабилизиращ ефект върху здравето и психиката на потърсилия помощ. Така на свежа глава” той получава възможност да се съсредоточи върху проблема си и да намери сили да го реши. Поставянето на билки, съобразени с конкретния проблем, при личните свидетели, ускорява процеса на оздравяване и освобождаване от зависимостта. Ефектът на тази процедура е по-добър, когато лицето, на което се помага, знае за нея. В редки случаи, когато човек загива, но няма волята сам да потърси помощ, може да се пристъпи към подобно дистанционно подпомагане на личността и без неговото формално съгласие. Резултатите при такава практика обаче са колебливи.

Много са новите образци и при пирамидите за зонова терапия. Голяма част от тях обаче са индивидуални и се препоръчват след личен радиестезичен диагностичен анализ. Бих могъл да кажа, че всеки човек има своята индивидуална пирамида, която съответства на неговата вибрационна същност. За конкретната личност тя може да бъде прекрасно профилактично средство за поддържане на здравето, за концентрация и медитация, за освобождаване от напрежението и суетата на деня. Тези пирамиди са най-разнообразни по форма и размери, но се изработват по индивидуална поръчка.

Интересни наблюдения имам при работа с контурни пирамиди, изработени от дърво. Те могат да бъдат поставяни над леглото на хора с тежки заболявания и хронични проблеми. Ефектът от енергийния душ”, който получава пребиваващият под такава пирамида, е общо укрепващ. И тук има случаи, граничещи с чудесата. Като цяло възстановителните и оздравителните процеси протичат многократно по-бързо. Особено благотворно е това въздействие при проблеми с костно-ставната, нервната, имунната, ендокринната, отделителната и сърдечно-съдовата система.

Островърхите контурни пирамиди са с удвоена височина на последователно вписвани сфери във вътрешното им пространство. При тях също са спазени пропорциите на златното сечение. Те действат като мощен енергиен ускорител на благоприятните за човека биологични процеси. Поставянето на вода, храни, хранителни добавки, лечебни растения и медикаменти за определено време под такива пирамиди, ги изчиства от вредни вещества, подобрява качеството им и повишава полезния ефект от тяхната употреба. Резултатите от изследванията на подобни пирамиди в някои научни институти по света доказват мощното им хармонизиращо действие върху околната среда и благоприятния терапевтичен ефект при редица сложни проблеми на човешкото здраве.

Времето за пербиваване в пространството на островърхи контурни пирамиди се определя индивидуално по радиестезичен път за всеки конкретен случай. Като „профилактична доза” може да се приеме времето от 10 – 15 минути един или два пъти на ден. Максималният еднократен престой е 30 минути. Енергийните лъчи, които се пречупват в пространството на пирамидата, ще ви разтоварят от натрупаното напрежение и осезаемо ще повишат жизнения ви тонус.

Консумирането на вода, храни и напитки, обработени в пространството на пирамидата, повишава жизнеността на клетките, активира процесите на възобновяване на тъканите и позволява на организма ви да се освободи от натрупаните токсини с много по-голяма лекота. Направените експерименти с опитни животни, които са консумирали вода, заредена под пирамида, показват, че тяхната жизненост и устойчивост на заболявания се повишава повече от десет пъти в сравнение с контролната група, която е на естествен режим на прием на вода.

Защо е така? Колкото и да е странно, отговорът се крие в атомния строеж на молекулата на водата… Ъгълът на свързване на двата атома водород и атома на кислорода е точно 53 0,08’ – ъгълът, под който са наклонени стените на Хеопсовата пирамида!!! Пирамидите и водата, като основен агент на живота на Земята, са пряко свързани. Затова живителното им въздействие върху Човека е неоспорим факт.

Контурна Хеопсова пирамида с размер 230 см на основата може да се използва с общи профилактични цели.. Пребиваването в нейното пространство има невероятен релаксиращ и медитативен ефект. Този размер позволява под такава пирамида да се постави цяла спалня.

Искам пак да напомня, че пирамидите са добро средство за профилактика и в много случаи могат по подходящ начин да допълнят основните лечебни схеми. Разбира се, има случаи, когато тяхното приложение не е необходимо. Затова, когато решите да си закупите пирамида, добре е да проверите дали тя е добра за вас и ако отговорът е да, да уточните как все пак да я ползвате. Има универсални пирамиди, които могат да се окажат подходящи за вас. Но може би индивидуално изработена пирамида ще ви свърши много повече работа.

Пирамида № 10 Д се изработва в два варианта - от плътно дърво и с вградена в нея резонансна спирала. Плътната пирамида е с обхват на защитното поле 7 метра, а тази със спиралата - 20 метра. Първата се използва за защита на малки площи, втората - за защита на по-големи площи. Тези пирамиди могат да бъдат вграждани в стените на новостроящи се сгради. Изработени от елша, те прекрасно се вписват и в интериора на обзаведени вече жилища.

Освен това пирамидата с вградена спирала може да се използва за зонова терапия. В практиката тя даказа себе си като добър хармонизатор на центрове и зони с нарушена функция в човешкото тяло. Има добър ефект при възпаления на горните дихателни пътища. В такива случаи се поставя върху зоните на синусите, гърлото, тимуса и слънчевия сплит. Показва добри резултати при стимулиране на вътрешни органи – черен дроб, панкреас, далак и др. Регистриран е случай на възстановяване функциите на далака и нормализиране на кръвната картина при левкимия.

Важно! При поставяне върху човешкото тяло пирамидите трябва да бъдат ориентирани със стените по оста на тялото.

По отношение на елеминирането на силни електромагнитни полета (от трафопостове край жилищни сгради например) прекрасни параметри показва дървена пирамида № 23Д с вградени медни спирали в кралската крипта. Нейното защитно и балансиращо действие се простира на 50 метра в диаметър около пирамидата. Присъствието на една или няколко такива пирамиди в компютърни и апаратни зали намалява значително въздействието на сложните електромагнитни и торсионни полета върху хората в тяхното пространство.

ОБРАТНО

ГЛАВНА СТРАНИЦА