ГЛАВНА СТРАНИЦА

Когато се заговори за пирамиди, повечето хора правят асоциация с Голямата пирамида в Гиза, известна повече като Хеопсова. Това действително е най-голямата и най-известната пирамида на планетата Земя, но освен нея има още много други.

 

 

 

 

 

В радиестезията най-много опити и експерименти са правени с копия именно на тази пирамида. Моята практика също започна също с подобни експерименти. С годините като най-ефективни помощници на човека доказаха себе си:

№ 5 служи за защита на малки пространства. Можете да я поставите върху монитора на персонален компютър или телевизор за неутрализиране на вредното им торсионно поле. №5 е идеалната пирамида за защита на леки автомобили. Поставена в предната част на таблото, тя гарантира спокойствие и стабилност на шофьора при преминаване през “проклети места” по пътищата, където поради наличието на силни геопатогенни излъчвания са съсредоточени над 90% от пътните транспортни произшествия.

№ 8 също е широкоспектърна по своето действие и предназначение. Поради малките ? размери тя е удобна за изграждане на защитни системи срещу вредните излъчвания на подземни течащи води и на геомагнитните мрежи Хартман, Кюри. № 8 е подходяща за въздействие при проблеми със сърдечносъдовата система, при понижени защитни функции на организма, при простудни заболявания на горните дихателни пътища и възпаления на ухото.

№ 10 Д се изработва в два варианта - от плътно дърво и с вградена в нея резонансна спирала. Плътната пирамида е с обхват на защитното поле 7 метра, а тази със спиралата - 20 метра. Първата се използва за защита на малки площи, втората - за защита на по-големи площи. Тези пирамиди могат да бъдат вграждани в стените на новостроящи се сгради.

№ 11 се използва при неврози от общ характер, страхови и сърдечни неврози, при нервно и психическо изтощение, при умствена преумора. Тя е отличен помощник в зоновата терапия.

№ 15 е една от най-често използваните от мен пирамиди за изграждане на защити в жилища и обществени сгради. Група такива пирамиди може да се справи с излъчванията на подземни води, геомагнитните мрежи и силни електромагнитни полета.

№18 е идеална пирамида за защита на жилища и офиси от сугестивни и кодирани въздействия (магии). Тя така променя вибрационното поле в защитената зона, че не позволява в него да се загнездят” кодираните или изпратените чрез какъвто ? да било носител лошотии”.

№ 21 е предназначена е за почистване на хранителни продукти от вредни вещества и вълни. Тя е най-универсалната от всички използвани умалени модели на Хеопсовата пирамида и може да ви послужи както за зонова терапия, така и за защита от вредни вълни. Приложението й е широкоспектърно и това прави безценен помощник на човека.

С № 23 мъжете могат да изпробват един отдавна известен ефект на копията на Хеопсовата пирамида. Ножчета за бръснене, поставени в „кралската крипта” върху поставка с височина 1/3 от вътрешната височина на пирамидата (1/3 h за този модел е приблизително равна на 5 см), след престой от 24 часа си възвръщат остротата.

 

 

По отношение на елиминирането на силни електромагнитни полета (от трафопостове край жилищни сгради например) прекрасни параметри показва дървена пирамида № 23Д с вградени медни спирали в кралската крипта. Нейното защитно и балансиращо действие се простира на 50 метра в диаметър около пирамидата. Присъствието на една или няколко такива пирамиди в компютърни и апаратни зали намалява значително въздействието на сложните електромагнитни и торсионни полета върху хората.

Контурна Хеопсова пирамида с размер 230 см на основата може да се използва с общи профилактични цели.. Пребиваването в нейното пространство има невероятен релаксиращ и медитативен ефект. Този размер позволява под такава пирамида да се постави цяла спалня.

 

ДРУГИ МОДЕЛИ ПИРАМИДИ

Всяко геометрично тяло, поставено в пространството, поражда вихрови, торсионни полета. Този принцип от физика на торсионните полета обяснява накратко действието на различни по форма и вид пирамиди. Етруските пирамиди били тристенни. Най-сложната индивидуална пирамида, която съм изработвал, беше шестнадесетстенна. Все пак преобладаващото мнозинство „други” пирамиди са четиристенни. Ето някои от най-често използваните в практиката:

№ 4 е пирамида с големината на напръстник. Това мъниче може обаче да ви окаже неоценима помощ при зонова терапия за въздействие върху проблемни зони на тялото. Особено ефикасна е при възпаления на лимфите и при повърхностни подкожни инфекции.

№ 6 е предназначена за профилактика при проблеми с мъжката пикочо-полова система. Освен това пирамида № 6 е високоефективна при изграждане на радиестезични защити в комбинирани геопатогенни зони с наличие на повишена радиация.

При наличие на повишена радиация в действие влиза и пирамидата от ново поколение РАВ. Тя се оказа доста по-мощна и е особено ефективна при необходимост от покриване на големи площи. В споменатите няколко случая на защита на училищни сгради, тя беше основен елемент на конфигурацията. Стойности от порядъка на 0,48 – 0,60 микросиверта след изграждането на защитата се понижават до 0,18 – 0,23 микросиверта.

Пирамида № 7 се използва за хармонизиране на вибрациите в основните енергийни центрове (чакри) на човешкия организъм и при проблеми със ставите (ензимен артрит, артрози и др.)

Новата пирамида за костни проблеми е островърха и позволява да се покриват по-големи части от човешкото тяло. Важно е въздействието с нея да започва от енергийните центрове на костната система – тазобедрените стави, и след това да се въздейства върху другите проблемни зони.

№ 10 се препоръчва при проблеми с панкреас, черен дроб и жлъчка; при функционални отклонения в дейността на полови и млечни жлези; има добър болкоуспокояващ ефект при ставни и костни травми.

Очната пирамида помага да се забавят процесите на стареене на очите, да се направи обратим процесът на образуване на „пердета” и да се нормализира очното налягане. С тази пирамида се въздейства зоново върху всяко око два пъти на ден по 15 минути в продължение на 21 дни.

Пирамида №22 многократно ускорява процеса на чистене на хранителни продукти в сравнение с познатите копия на Хеопсовата пирамида. Достатъчно е да поставите такава пирамида върху панерка с плодове или зеленчуци за час – два и ще бъдете сигурни в тяхното пречистване. При лабораторни изследвания в Украйна пирамида № 22 показа отлични резултати – доказано бе, че разгражда повече от 40 вида химически и отровни вещества, натрупващи се в плодовете, зеленчуците и зърнените храни!

ПирамидаВВ е предназначена за чистене на човешкото тяло от натрупани в него вредни вълни. Допустимо е едновременното действие с няколко такива пирамиди (3, 5 или 7) по предния и задния среден меридиан или зоново в местата с най-силно изразени отклонения от функциите.

Често срещан проблем са пристрастията и зависимостите от разрушаващи здравето навици – тютюнопушене, алкохолизъм, наркомании, токсикомании, хазарт. При това в повечето случаи изпадналите в подобни зависимости трудно се решават да потърсят помощ, от което страдат не само те самите, но и техните близки, приятели и колеги. В търсене на решение за подобни случаи стигнахме до създаването на така наречената пирамида на пороците - „ПП”. Тя е предназначена за дистанционно въздействие и под една пирамида може едновременно да се поставят лични свидетели на девет души.

Бих могъл да кажа, че всеки човек има своята индивидуална пирамида, която съответства на неговата вибрационна същност. За конкретната личност тя може да бъде прекрасно профилактично средство за поддържане на здравето, за концентрация и медитация, за освобождаване от напрежението и суетата на деня. Тези пирамиди са най-разнообразни по форма и размери, но се изработват по индивидуална поръчка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Островърхите контурни пирамиди са с удвоена височина на последователно вписвани сфери във вътрешното им пространство. Те действат като мощен енергиен ускорител на благоприятните за човека биологични процеси. Поставянето на вода, храни, хранителни добавки, лечебни растения и медикаменти за определено време под такива пирамиди, ги изчиства от вредни вещества, подобрява качеството им и повишава полезния ефект от тяхната употреба. Резултатите от изследванията на подобни пирамиди в някои научни институти по света доказват мощното им хармонизиращо действие върху околната среда и благоприятния терапевтичен ефект при редица сложни проблеми на човешкото здраве.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОБРАТНО

ГЛАВНА СТРАНИЦА

 

 

 

 

ХЕОПСОВИ ПИРАМИДИ